19.8.05

Pelastakaa Pehmoeläimet ry!!

Onko ihmisen julmuudella rajoja? Enää ei riitä pelkästään luonnollisten eläinten hyväksikäyttö ja kidutus vaan pehmoeläimetkin joutuvat nykyään säälimättömästi uusia raaka-aineita etsivien markkinoiden uhreiksi. Pelastakaa Pehmoeläimet ry vaatii pehmoeläinten kidutuksen ja teurastamisen lopettamista, tuotteiden välitöntä vetämistä markkinoilta ja valmistajien rankaisemista ankarasti. Pehmoeläimillä on oikeus lelunarvoiseen elämään! HUOM! Seuraavat kuvat saattavat järkyttää herkimpiä kuluttajia.

Kuvassa teddykarhusta valmistettu laukku. Karhun sisälmykset poistetaan karhun ollessa elossa sen jälkeen, kun se on huumattu haitilaisella Zombie-myrkyllä tai vaihtoehtoisesti Botoxilla liikkumattomaksi. Laukun kahvat valmistetaan karhun omista suolista.



Oikealla penaaleiksi muokattuja pehmoeläimiä. Pitkulainen muoto saadaan venytyspenkissä, jonka jälkeen huumatut eläimet suolestetaan ja ommellaan suljettavaksi vetoketjulla.

Nämä aamutossut on valmistettu venyttämällä karhujen peräaukkoa, kunnes se on riittävän suuri jalan mentäväksi. Tassut on amputoitu tossumaisen muodon aikaan saamiseksi. Huom! Karhut ovat täysin valveilla, mutta kykenemättömiä ilmaisemaan tuskaa myrkyn vuoksi. Huomaa lasittuneet silmät.

Tätäkö turkiksia vastustavat aktivistit ovat halunneet? Tekoturkiskasvattamoissa kärsii vuosittain miljoonia teddykarhuja.
Minä vaan kysyn.

Ei kommentteja: