28.8.07

Totalitarismi nostaa päätään

Orwell oli optimisti. En voi muuta sanoa. Harva se päivä mediassa liikkuu niin paksua tekstiä että ei enää tiedä itkeäkö vai nauraa. Tämän päivän iltalehti on vetänyt selkeän pohjan tänään jutullaan "Seksiä, huumeita ja väkivaltaa lapsille", joka olisi voitu jättää julkaisematta. Artikkelissa kauhistellaan kirjastojen ikärajattomuutta ja niissä lainattavissa olevaa 'siveetöntä' aineistoa. Mukana sopassa on myös Keskisuomalainen, joka alunperin asiaa tutki. Artikkelin vieressä kysytään vielä gallupissa "Pitäisikö kirjoilla olla ikärajat?"

No voi Jeesuksen perse! Alkaako Suomessa kohta kirjaroviot roihuta tai rupeavatko kirjastotädit vetelemään kirjoista tenttutusseilla yli tuhmia sanoja? Lätkäistäänkö kirjojen kansiin varoitustarrat ja ruvetaanko eri kirjojen lainaajista ja ostajista tekemään kattavaa rekisteriä, jotta nähdään ketkä ostavat esimerkiksi poliittisesti arveluttavaa tai siveetöntä materiaalia? Kielletäänkö taas Nabokovin Lolita tai Clelandin Fanny Hill puhumattakaan Siepparista ruispellossa tai Orwellin teoksista.

Ai että kun lapsista kasvaakin terveitä kun yhteiskunta kantaa vastuun ja holhoaa eikä omien vanhempien tarvitse asettaa mitään rajoja! Ei sitten tule kenellekään mieleen miten sairaita sekopäitä kasvaa lapsista, jotka kasvatetaan pumpulissa mutta joille silti sallitaan väkivalta mieluummin kuin porno. Jos aikuinen likaisessa mielessään yhdistää vaikkapa imetyksen seksiin, niin ongelma on aikuisen päässä eikä yhteiskunnassa.

Kohta autoilukin on sallittu pelkästään lapsiperheille, kunhan joku ottaa todesta Päivi Lipposen kommentin samaisesta lehdestä; "Lapsiperhe ei yksinkertaisesti pärjää Helsingin keskustassa ilman omaa autoa"; ja yhdistää siihen kierossa mielessään ympäristön suojelun.
Kaiken kruunaa vielä epätoivoinen yritys saada suomalaiset lisääntymään epätoivoisella propagandajutulla "Miestenkin biologinen kello tikittää"... Siis kuka vajaaälyinen näitä 'uutisia' oikein tehtailee?!?!

Ei kommentteja: