12.8.07

Vavvat on niin ehania

Jyrki Lehtolan kolumnin innoittamana onkin hyvä ihmetellä näin (onnellisesti) lapsettomana miten niin moni tyhjäpää kadottaa lopullisesti ällinsä suollettuaan maailmaan itsetuntoaan nostavan nahkapokaalin. Viime kuukausina iltapäivälehdissä on kilvan julkaistu niin lipeviä lisääntymistä ylistäviä sokerioksennuksia että vähemmästäkin haluaa suorittaa omatoimisen kotisterilaation Fiskarsin keittiösaksilla.

On se kumma miten niin moni puskureitaan juhannusnumeron bikinikuvissa esitellyt ex-missi on nyt löytänyt uuden tarkoituksen maitorauhasilleen joka nyt sitten onkin se ainoa oikea tehtävä. Ensin Piritta "melkein-Tilt-tyttö" Hagb-anteeksi- Hagman ent. Hannula läämensi silmät kiiluen 6.7.2007 Iltalehdessä ("Synnytys on intohimoni") rakastavansa imettämistä ja nyt 11.8.2007 Ilta-Sanomien Plussa-liite aiheutti pahoinvointia siteeraamalla Janina Fryta (ent. Frostell): "Naisen rinnat on luotu lapsen ruokkimista varten, joten nyt rinnoillani on oikea tehtävä."

Taudinkuvaan kuuluu, että sairastunut hakee kaltaistaan seuraa hurmoksellisista mamma-klikeistä, joissa yhdessä puidaan Härbert-Sharlotten kakkavaippojen koostumusta ja hoetaan kilvan kuinka kaikkien elämä on nyt niin täydellistynyttä ja tarkoituksellista. Jokainen sinappitykin vääntänyt lypsykone suoltaa nettiin omaa blogiaan jossa kuvaillaan pitkästyttävän tarkasti ja sokeroidulla kuorrutuksella jokaista tylsää ja epätoivoon syöksevää kotipäivää tai vaihtoehtoisesti turhiksen ollessa kyseessä kilautetaan Tainolan Ritalle että se tulisi tekemään viikonloppunumeroon jonkun ihailua tihkuvan vuodatuksen Marcel-Minttiinan ekasta hampaasta.

On se niin helvatan ihanaa. Katotaanko muuten viidentoista vuoden päästä..? Kuka silloin enää jauhaa imetystukilistoista ja nälkäisistä tuhinoista.

Ei kommentteja: