23.7.07

Mukauttaminen

Kukahan aivokuollut idiootti suomentelee ohjelmistojen yms. valikkopalkkeja työkseen ja millä eväillä? En pysty ymmärtämään miksi kukaan haluaisi vapaaehtoisesti käyttää suomenkielisiä valikkotekstejä vaikka kielemme painiikin ilmaisuvoimassaan täysin omassa luokassaan.

Blogger on jostain syystä päättänyt että minä haluan käyttää suomenkielisiä tekstejä koskapa olen suomalainen. Mutta kun en tajua niistä mitään! Hieman pelonsekaisin tuntein klikkasin (joojoo, en käytä oikeaoppista kieltä) linkkiä 'Mukauta' ja kappas, näyttäisi vastaavan sanaa 'Edit' jollain omituisella murteella. Mikä hiivatin 'mukauta'?! Mieleen tulee kaikenlaista aivopesusta neliskanttisen palikan sullomiseen pyöreään reikään mutta editointi ei tule mieleen. No, kaipa se on alistuttava ja mentävä 'ohjausnäkymän' kautta mukauttelemaan asetuksia...

P.S. Ai niin, siitä onkin jo aikaa kun viimeksi yritin huudella tuuleen sekavia ajatuksiani, mutta nyt aion olla aktiivisempi luki tätä sitten kukaan eli ei. Jos joku ihmettelee miksei arkistossa ole yhtään kirjoitusta vuodelta 2006, niin se johtuu pelkästään siitä että kyseisenä vuonna juttuja oli vähän ja nekin hyvin huonoja, joten poistoon menivät.

Ei kommentteja: