25.7.07

VR tiedottaa

Ketuttaako sinuakin normaalien junavuorojen paskanjäykkä tunnelma? Nyt voit tehdä kesämatkasi mukavasti VR:n juoppojunavuoroilla! Meillä ei tarvitse varata paikkalippuja eikä haittaa jos omat juomat unohtuivat asemalle, sillä koko juna on käytännössä yhtä ravintolavaunua! Ja jos matkanteko uuvuttaa, voit levätä karjavaunuissa joita on sijoitettu junan peräosaan. Penkit olisivatkin leppoisilla juoppojunamatkoilla ihan vaan tiellä ja esteenä.

Suosittelemme juoppojunaa myös sightseeing-matkustelusta kiinnostuneille sillä näillä vuoroilla ei pääasia ole perillepääsy vaan matkanteko! Reiteillä ei ole varsinaisia kiinteitä pysähtymisasemia vaan juna pysähtyy sitten kun muistetaan tai jos "Pera venttailee Pieksämäen asemaravintolassa". Henkilökuntammekaan ei sylje lasiin ja monilla vuoroilla matkustajia viihdyttääkin savolaisen drink-up-huumorin kirkkainta kärkeä edustava konnariryhmämme Kännikalakukkoset.

Kaikki juoppojunat on varustettu karaokelaitteilla, yrjöroskiksilla, pullonheittelypisteillä sekä kukkaruukuilla jotka toimittavat wc:n virkaa. Lippurannekkeen voit näppärästi ostaa joko asemalta tai junasta ja se maksaa joko 5 euroa tai ryypyn kossupullosta.

Nyt kannattaa lähteä korkinympärysmatkalle! Lopuksi haluaisimme toivottaa hyvää matkaa ja kippis!

P.S. Omatoimimatkailijoille nyt edulliset resiinaliput myynnissä!

Ei kommentteja: